As Credit Recover Consulting
"As-ul dumneavoastra in recuperarea creantelor ,debitelor, datoriilor"

Recuperari debite
Trimite mesaj


Pret: 10 RONDescriere produs

AS CREDIT RECOVER CONSULTING este o companie specializata pe servicii profesionale de colectare a debitelor si recuperare a datoriilor pentru persoanele juridice care isi desfasoara activitatea in România.

Preocuparea noastra o reprezinta rezultatele obtinute in vederea asigurarii unor servicii de recuperare profesioniste, fara deterioararea relatiilor dintre creditori si debitori.

Echipa noastra este formata din profesionisti din domeniul juridic, cel al managementului proiectelor, al finantelor si fiscalitatii. www.asrecover.ro

Serviciile pe care le oferim sunt urmatoarele:
• Colectare - reprezinta procesul de recuperare pe cale amiabila a unor debite a caror plata este intarziata in mod repetat. Oferta se va face astfel, pe baza unei selectii, efectuate de dumneavoastra, asupra conturilor delicvente.
In vederea conceperii unei oferte, vom necesita un raport care sa conntina urmatoarele informatii:
o debitor (optional)
o nr. factura
o data emiterii si data scadenta
o valoarea debitului

• Externalizare - AS Credit Recover preia spre rezolvare toate debitele*, unde onorarea platilor a fost amanata, depasindu-se astfel perioada de intarziere, considerata "naturala" de catre clientii nostri.
O oferta concreta pentru acest serviciu, va vom putea inainta in urma analizarii unui ageing report. Studierea acestui raport este necesara pentru a estima potentialul acestui parteneriat. De asemenea, in vederea elaborarii acestei oferte, va rugam sa ne comunicati la cate zile de la scadenta, s-ar dovedi eficient pentru dumneavoastra, sa ne incredintati debitele.

(* Exceptie fac debitele pentru care exista o garantie sau sunt acoperite cu instrumente de plata la termen)
Va putem asigura ca Externalizarea este forma cea mai avantajoasa de colaborare pentru ambele parti, deoarece presupune costurile cele mai scazute. Variatia procentului este generata de marimea intervalului dintre data scadentei si data predarii catre AS Credit Recover, marimea bazei de colectare, vechimea debitului si numarul de cazuri incredintate spre colectare.

Specialistii nostrii se adapteaza permanent fiecarui client in parte, in vederea solutionarii pe cale amiabila a diferentelor financiare, astfel incat sa se asigure mentinerea bunelor relatii si parteneriatelor comerciale ale clientului nostrum cu debitorii care au intarziat obligatia de plata.


Produse Similare